Kurs og arrangementer

Vårt mål for kurs og møte gjester er at De skal reise hjem rike på positive natur- og kulturopplevelser. Derfor er rammen rundt et kurs er ofte vel så viktig som innholdet.

I fredelige og naturskjønne omgivelser ved inngangen til Rondane nasjonalpark går tiden litt saktere og gir anledning til å kombinere kursprogrammet med sosiale aktiviteter utendørs.

Vi benytter oss av stuer og oppholdsrom til møteaktivitetene og legger stor vekt på rammen og stemningen rundt selve møtet.

Kurs og arrangementer

 

ARRANGEMENTER
Høvringen Høgfjellshotell har i flere generasjoner vært brukt som et møtested for slektstreff, brylluper, fødselsdager og lignende. Med sin beliggenhet mellom Oslo, Trondheim og Møre er det et ideelt sted for samling av slekt og venner. Ved store arrangementer (80-120 personer) legges dette gjerne til sesongenes start eller slutt slik at vi kan reservere hele hotellet.
Høvringen Høgfjellshotell er også stedet for arrangører som vil ha små (25-30 pers) og intime kurs eller møter, der man vil kombinere det praktiske med det sosiale i flotte naturomgivelser.
Vi har mulighet ved hjelp av våre mange stuer å kunne ordne det slik at det er mulig å også kunne bruke kveldene til sosiale aktiviteter for deltagerne.

Arrangementer

Publisert: 21.05.11 16:52
Sist oppdatert: 16.10.13 23:40Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.Hjemmeside levert av Nettintro. Design av Petas Design.