Vinterferie

I dette snøsikre fjellområdet med sin varierte og flotte natur kan vi by på  merkede løyper i både skogs og fjellterreng.

Vinterferie

Terrenget rundt byr på muligheter for alle, fra den uerfarne nybegynner til skiløpere som vil ha større utfordringer. Høvringen er et perfekt utgangspunkt for dagsturer og med sin kommunikasjon et flott utgangspunkt for rundturer i Rondane.

Vi har gjennom generasjoner spesialisert oss på turskiløpning og gjennom et alpinfritt miljø lagt til rette for dette ved å fokusere på gleden på å nyte en dag i fjellet sammen med familie og venner eller alene med stillheten.

På Høvringen kan man velge om vil man vil gå i våre spor eller om vil lage sine egne. Rondane's unik klima og topografi gir også meget gode forhold for å kunne gå utenfor løypene. Her er det store områder med liten eller ingen rasfare.

Skiutleie og skiskole
Vores samarbeidspartner Sne & Vand tilbyder skiundervisning og skiutleie til hotellets gjester. Book skiskole og ski her: Skiskole og skiutleie - eller skriv til kontakt@sneogvand.dk

For de som ønsker preparerte løyper vert det daglig kjørt opp nye skispor på Høvringen. Her kan du se hvor trakkemaskinen er nå:


Publisert: 24.05.11 22:46
Sist oppdatert: 28.11.13 15:38Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.Hjemmeside levert av Nettintro. Design av Petas Design.