Hva skjer

Skiskole og aktiviteter 

Vores samarbeidspartner Sne & Vand tilbyder skiundervisning og skiutleie til hotellets gjester. Book skiskole og ski her: Skiskole og skiutleie - eller skriv til kontakt@sneogvand.dk


Velkommen til Norges største dansefestival

Dansefestivalen i Sel i Gudbransdalen er den største i sin sjanger i norge. Her deltar de beste orkestrene og artistene innen danseband, gammeldans og andre sjangere. I fem dager arrangeres det konserter, allsang, barneprogram, dansekrus og selvfølgelig dans på flere gulv under tak.
les mer her

 

"På Høvrings vakre sæterstul"

På Høvrings vakre sæterstulBoka er skrevet av forfatter Arvid Møller. På Skjelleseter på Høvringen har de tatt imot ferdafolk i snart 150 år fra de første fotturistene som dukket opp uanmeldt på 1860 tallet en gang og fram til dagens reisende fra inn- og utland. I dag heter setra Høvringen Høgfjellshotell, og hotellet har utviklet seg i takt med tida, slik at det i dag er et moderne høyfjellshotell med plass til mer enn 100 gjester. I denne boka ortelles den fascinerende historien om setra som ble høyfjellshotell. Historien forteller også om foregangsmannen Ola Skjelle, som så mulighetene og som satte alle krefter inn på å skape turisttrafikk på Høvringen. Vi møter også senere generasjoner i Skjelle-familien, som har fulgt opp Olas intensjoner om en turistbedrift som satser på en rolig og medmenneskelig atmosfære innendørs og et møte emd naturkreftene og stillheten i nærområdene til Rondane Nasjonalpark og inne i selve det fredede området. Vi møter også mange av gjestene som har vært med på sette preg på stedet.

Vågå Kirke

Vågå kirke er ei ombygd stavkirke, som har hatt si nåværende for siden 1630.

Fossheim Steinsenter i Lom

Geologisk museum og smykkegalleri – med den største utstillinga i landet av norske mineraler og smykkesteiner. Utstillinger, verksted og butikk.
Tlf 61 21 14 60
les mer her

Norsk Fjellmuseum i Lom

Norsk Fjellmuseum i Lom viser deg veien inn i den norske fjellheimer og hvordan samspillet mellom menneskene og naturen har utvikla seg fra de første dagers primitive fangstkulturer fram til våre dagers masseturisme, rekreasjon og ressursbruk.
Tlf 61 21 16 00
les mer her

Budsjord Gard på Dovre

Middelaldergard, hvor hele tunet med 17 bygninger er freda, og redskap og inventar er tatt vare på. Garden var tidligere biskopgard under Nidaros Bispedømme. Omvisning og gardsutsalg.
Tlf 61 24 04 88

 

Se og gjøre i Nasjonalparkriket

Kristin Lavransdatter

Historia om Kristin Lavransdatter spille på Sel i perioden 9. -13. august 2011

Mer informasjon:

http://www.kristinlavransdatter.no/

Publisert: 24.05.11 22:50
Sist oppdatert: 04.11.17 11:51Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.Hjemmeside levert av Nettintro. Design av Petas Design.