Ferie og fritid

Høvringen er det perfekte sted for en aktiv ferie for hele familien! Her kan du sykle på fjellstier (mountain biking), gå lange og korte turer på merkede stier, fiske, ri, bade, rafte (i Sjoa), og på vinteren: gå på ski og stå på skøyter på den islagte dammen utenfor hotellet.

Etter dagens aktiviteter kan du avslutte med badstue, før du tar en velfortjent hvil foran peisen i skistallen. Hotellet har også et aktivitetsrom med biljard, bordtennis, fotballspill og dart.

I tillegg er det en stor gressplen på utsiden av hotellet, hvor det er muligheter for å spille krokket, boccia og ulike utendørsaktiviteter.

Ferie og Fritid

Med Jotunheimen bak, Langfjellene i vest og syd, Dovrefjell i nord og Rondane i øst, er Høvringen det perfekte utgangspunkt for turer i alle himmelretninger. På Høvringen finner du ca 120 km med merkede løyper, hvorav ca 20 km i lunt skogsterreng. I tillegg er det ca 50 km merkede løyper i Rondane Nasjonalpark. Det ligger flere kafeer i løypenettet, hvor du kan kjøpe vafler og varme og kalde drikker.

Publisert: 21.05.11 16:10
Sist oppdatert: 21.09.17 19:53Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.Hjemmeside levert av Nettintro. Design av Petas Design.